www.topstars.pl

Najlepsze zdjęcia w sieci!

Bądź z nami na salonach!

Oświadczenie w sprawie Pauli Marciniak!

Dzisiaj opublikowaliśmy dla was informację o Pauli Marciniak, która nie umie śpiewać. Poniżej pełna treść oświadczenia, które właśnie otrzymaliśmy!

W związku z nieprawdziwymi informacjami , jakie ukazały się w portalu „pudelek.pl” oraz rzekomo w periodyku „Takie jest życie”, wyjaśniam:

Nieprawdziwe informacje, które ukazały się na stronie http://www.pudelek.pl/artykul/32547/przykryli_glos_pauli_magda_femme/, dotyczą sprawy informatora, którym rzekomo jest jeden z realizatorów nagrania „Pomaganie jest trendy” – wyjaśniam, iż w trakcie nagrania pracował wyłącznie jeden realizator , a twórców nagrania jest dwóch ( Krzysztof „Gorzki” Gorzkiewicz oraz Mariusz „Bezik” Bereziak) , żadna z tych osób jednak nie informowała jakiekolwiek media o sprawach realizacyjnych,w tym zwrotce wykonanej przez Paule Marciniak, analogicznie nie komentując jej możliwości wokalnych.

W związku z powyższym zastanawia nas czy autorzy tych rewelacji rzekomego realizatora „wyssali sobie z palca”, czy też ktoś się pod niego podszywa?

Jednocześnie prosimy o publiczne wyjaśnienie tej sprawy, wszak jeśli informator wprowadził redakcję w błąd, to ujawnienie go , nie będzie przecież naruszeniem etyki dziennikarskiej.

Ubolewam jednocześnie nad faktem, że utwór, który powstał dla celów charytatywnych wykorzystywany jest przez media do popularyzacji agresji i nienawiści wśród Polaków.

paula-marciniak

Wpisz komentarz